Prosjektledelse og flytting fra A til Å

Å flytte en bedrift, selv om den er aldri så liten, kan være en temmelig stor oppgave. Det er mange beslutninger som skal tas, i tillegg til en rekke små og store detaljer man skal ha kontroll på. Ved å tilknytte seg en profesjonell aktør som oss for å bistå dere i dette arbeidet vil dere frigjøre interntid og trenger kun å fokusere på å ta alle beslutningene som må til mens vi sørger for implementeringen, fremdrift, sjekklister og har kontroll på alle detaljer.

Prosjektledelse

Flytting krever endring og omstilling som omfatter både organisasjonen, arbeidsprosesser og teknologi, og bør derfor styres og ledes som prosjekt av en som har gjort dette før. 

Kontorflytting

Ved å tilknytte seg en profesjonell aktør for bistand under flyttingen vil dere frigjøre tid og trenger kun å fokusere på beslutningene som må til mens vi sørger for implementering og fremdrift.

Oppfølging av byggeprosjekt

Etter signering av leieavtale starter byggeprosjektet, enten det er oppføring av nybygg eller tilpasning av lokaler. Vi bistår for å ivareta leietakers interesser.

Innkjøp og anskaffelser

Kontinuerlig kostnadsoptimalisering er en ledelsesutfordring. De bedriftene som forstår at dette er en viktig konkurransefaktor pleier ofte å være mer kostnadsbevisste.

Interiørdesign

Utformingen av kontor og møbler er ikke kun valg av praktiske og funksjonelle løsninger for din hverdag, det er også en effektiv måte å presentere bedriftens verdier og kultur.

Arkiv og lagring

Vi tilbyr markedsledende og sikker lagring for arkiver, gods, møbler, innbo mm. i innendørs fasiliteter som dekker opptil B3 forsikringskrav. Vi sørger i tillegg for sikker makulering og transport til og fra bedrifter.

Avvikle eksisterende lokaler

Som standard har leiekontrakter et avsnitt om fraflytting som beskriver fremgangsmåte. Vi bistår som leietakers rådgiver i denne prosessen, og sørger for at aktuelle tiltak blir gjennomført.

Vi vil gjerne høre fra deg

Kontakt oss for en uforpliktende samtale om din flytting til nytt kontor.

Nettsiden bruker cookies for å tilpasse funksjonalitet og for å samle inn statistikk. Les mer.