Arkiv og lagring

B:Moved sitt fokus ligger på bedriftens lagringsbehov. Dette gjenspeiles i våre sikre og markedsledende arkiv- og lagringsløsninger. Vi tilbyr fleksible løsninger så du får den optimale lagringen etter bedriftens behov.

Sikker lagring

B:Moved sine arkiv og lagerløsninger befinner seg innendørs og har fasiliteter som dekker opp til B3 forsikringskrav. Våre lagringsfasiliteter er både temperatur- og miljøsikre. Du kan være trygg på at din bedrifts eiendeler står sikkert i våre lagre.

Vi tilbyr lager etter behov og ønske om kvalitet. Du kan enkelt utvide med flere lagerrom hvis du ser at behovet melder seg. Vi tilbyr sikker lagring av

  • Arkiver
  • Gods
  • Kontormøbler
  • Innbo
  • Forbruksmateriell
  • Maskiner

Arkivet - bedriftens skjulte skatter

Søker du etter et trygt sted for bedriftens bilag og dokumenter? B:Moved har sikre arkivrom. Hos oss kan du lagre ditt arkiv på en trygg og rimelig måte. Arkivlagring er en smart løsning, så du slipper å lagre verdifulle dokumenter på kontorplassen. Vi tilbyr pakking og katalogisering av ditt arkiv, og kan lage arkivnøkkel. Vi sørger også for sikker makulering, og transport av arkivdokumenter til og fra bedriftens adresse.

B:Moved er eksperter på lagring

Med lagring hos B:Moved vet du at bedriftens lagringsenheter vil være tilgjengelige. Våre rådgivere er lagringseksperter som kan hjelpe deg med innredning og riktig lagerløsning, så du alltid har bedriftens eiendeler tilgjengelig. Har du spørsmål om hvordan våre lagerløsninger fungerer? Hvor mye våre arkivrom kan romme? Eller ønsker du mer informasjon om sikkerheten rundt våre lagre? Ta gjerne kontakt med oss på telefon 920 15 700 eller send en mail til post@bmoved.no.

Nettsiden bruker cookies for å tilpasse funksjonalitet og for å samle inn statistikk. Les mer.