Om oss

Kontakt

920 15 700

Hvem er vi?

B:MOVED skal være best på flyttetjenester for bedriftsmarkedet.

Vi bistår fra behov om endring oppstår, til bedriften er på plass i nye lokaler. Alle bedrifter er forskjellige, og vi vet at det derfor ikke finnes noen standardløsning. Veien til målet ligger i et godt gjennomført prosjekt hvor vi sammen skaper morgendagens arbeidsplass.

Vårt team består av engasjerte medarbeidere med inngående kunnskap og lang erfaring innenfor kontorflytting og prosjektledelse. Vi kan bistå din bedrift med uavhengig rådgivere, gå inn som prosjektleder med fullt ansvar for budsjett og fremdrift, eller i en skreddersydd rolle vi utarbeider sammen.

Hvordan bør man forberede seg til en flytting?

Se videoen for å lære litt om viktige aspekter ved forberedelser til flytting.

Vårt team

Vi sørger for en tydelig, effektiv og målrettet prosess.

Tian Wahlmann

Senior Project Manager

Tian er utdannet prosjektleder fra KaosPilotene og har Bachelor innen forretningsutvikling og innovasjon fra Høyskolen Kristiania. Han har jobbet i prosjektlederfunksjon siden 2006.

Tian har ledet flere større prosjekter hvor bedrifter har etablert nye kontorer, og har opparbeidet en spisskompetanse innenfor dette segmentet.

Fredrik Olsson Armier

Senior Project Manager

Fredrik er en erfaren prosjektleder som har gjennomført mange prosjekter for flere store bedrifter de siste årene. Han er utdannet fra Handelshøyskolen BI Oslo, og har jobbet som Prosjektleder innenfor fagfeltet siden 2013.

Fredrik har spisskompetanse innenfor etablering av nye arbeidsformer, prosjektledelse og rådgivning i forbindelse med leietakertilpasninger.

Nettsiden bruker cookies for å tilpasse funksjonalitet og for å samle inn statistikk. Les mer.