Interiørdesign til kontor

Er din bedrift på flyttefot og sliter med design og interiør til det nye kontoret? Eller kanskje dere heller ønsker å spare tid, og leter etter noen som kan hjelpe dere? Utformingen av kontoret er ikke kun et valg av funksjonelle løsninger, men også en effektiv måte å presentere bedriftens verdier og kultur på. Kontakt oss i dag for bistand!

Se verdien av interiørdesign på deres nye kontor

Interiøret skal gjerne imponere og vise profesjonaliteten til selskapet. Utgangspunktet for enhver investering i egen bedrift er økt lønnsomhet. Dette kan skapes på to måter:

  • I form av økt trivsel og effektivitet blant de ansatte
  • Ved å tiltrekke seg en større kundemasse og skape mersalg.

Omgivelsene våre påvirker oss psykologisk. Hvordan ditt lokale fremstår er derfor en viktig del av totalopplevelsen for å virke attraktiv. Bedrifter som har en tydelig profil øker sjansen for å gjøre et godt inntrykk, bli husket  og være foretrukket av både kunder og arbeidssøkende. Flytteprosessen er det ideelle tidspunktet til å forankre forandring, forbedring og ny atferd!

Et kontor som gir inspirasjon og tar vare på de ansatte

De fleste av oss tilbringer store deler av dagen på arbeidsplassen. Da er det viktig at det er omgivelser vi trives i, med funksjonelle og ergonomiske løsninger. Fargene og teksturene gir kontoret et nytt utseende, mens lys og akustikk forbedrer velværet på jobben.

I dagens arbeidsliv er en sentral del av kontoret ulike arbeidssoner. Det bør finnes dynamiske plasser, hvor det blir oppfordret til kreativitet, lidenskap og samarbeid. Mens det i tillegg bør være tydelige soner hvor ro og konsentrasjon står i fokus. Og ikke bare er det funksjonen til møblene og interiøret som skal vise dette, men også designet og stemningen.

Vi hjelper dere med design og møblement på kontoret

Vi hjelper dere å se muligheter for å tilrettelegge det fysiske miljøet for bedriftens ønsker, rammer og mål. Vi samarbeider med en rekke interiørarkitekter, designere, digitale utviklere og konseptualiseringseksperter som står klare til å hjelpe.

Trenger dere også hjelp til selve kontorflyttingen? Les mer her om hva vi tilbyr her!

Ta kontakt med oss i dag på 920 15 700 eller post@bmoved.no, så finner vi de optimale løsningene for en inspirerende arbeidshverdag for dere.

Nettsiden bruker cookies for å tilpasse funksjonalitet og for å samle inn statistikk. Les mer.