Kontorflytting

Begynner de gamle kontorene å bli litt små? Ønsker dere å flytte nærmere sentrum eller lenger unna? Flytteprosessen for bedrifter er ofte svært omfattende og krevende, og det er mye som må huskes og planlegges. Ta kontakt med oss, så hjelper vi din bedrift med å flytte inn i nye kontorer!

Kunsten å flytte en bedrift

Uansett størrelse på din bedrift kan flytting være en ganske stor oppgave. Det er mange beslutninger som skal tas, og en rekke små og store detaljer som man må ha kontroll over. Det krever en tydelig strategi og mye planlegging for at flyttingen skal gå så knirkefritt som mulig. Vårt flyttebyrå sørger for at bytting av kontor skjer på en kostnadseffektiv og sikker måte.

Vi vet at bedrifter er forskjellige og at flytteprosessen varierer fra bransje til bransje. Vårt mål er å være best på flyttetjenester for bedrifter ved å tilpasse oss bedriftens ønsker og behov. Overlat flyttingen til oss så tar vi ansvaret for prosessen og ser til at det skjer på en ryddig og oversiktlig måte!

Dette bør du tenke på ved flytting av kontor:

  • Utnevn en flytteansvarlig. Det vil skape struktur og orden i prosessen!
  • Gi tydelig informasjon rundt flyttingen, slik at alle til enhver tid vet hvor de skal være og hvor deres ting befinner seg.
  • Sorter og merk eskene slik at det blir enkelt å pakke ut igjen.
  • Husk at det nye lokalet ikke er likt som det gamle, så innredningen må mest sannsynlig gjøres om.

Flytteperioden

Flytteprosessen kan være tidkrevende, og det kan være vanskelig å arbeide mens flyttingen pågår. For å få til en mest mulig effektiv flytting, legger vi tilrette for å flytte på kveldstid eller i helgen. Ved å gjøre det på denne måten unngår vi nedetid for bedriften, og flyttingen blir mer effektiv.

Vi planlegger flytteprosessen godt på forhånd, og jobber effektivt for at flyttingen skal gå så raskt som mulig. Desto fortere flyttingen gjennomføres, desto raskere vil produksjon og arbeidstid komme i gang igjen. Vi vet at deres tid er viktig, og vil derfor sørge for at dere slipper nedetid på grunn av flyttingen.

Avvikling og tilbakestilling av gammelt kontorlokale

Det er viktig å ikke glemme hva man skal gjøre med de gamle lokalene midt oppi flytteprosessen. Ofte er det småting som må fikses, møbler du må kvitte deg med og ikke glem at kontoret må vaskes etter bransjestandard. Dersom du trenger hjelp med å avvikle og tilbakestille ditt gamle kontorlokale, så ta kontakt med oss!

Arkivering og lagring av kontormøbler

Vi kan lagre ditt kontors arkiver, møbler, innbo, gods og mye mer, på en sikker måte. Lagringen dekker de strengeste lovkrav og sikrer at du får den beste prisen på kvaliteten du trenger til din lagring. Uansett hva du trenger lagring til kan vi på en enkel og trygg måte passe på det for deg.

B:MOVED hjelper deg med flytting av kontor

Dersom dere trenger trenger hjelp til flyttingen av kontoret og bedriften stiller vi i B:MOVED opp. Vi har gjennomført flytting for bedrifter mange ganger og vet hvordan det skal gjøres. Ta kontakt med oss på 920 15 700 eller post@bmoved.no, for en hyggelig flytteprat!

Nettsiden bruker cookies for å tilpasse funksjonalitet og for å samle inn statistikk. Les mer.